冷蔵)バッツァ サラーメ 約500~600g(不定貫)

  • 商品コード9201

冷蔵)バッツァ サラーメ 約500~600g(不定貫)

商品備考1 商品コード:9201(\4250/kg )

保存料や酸化防止剤を一切使用していないナチュラルなサラミです。使用する部分はもも肉とバラ肉のみ。海塩と砕いた黒胡椒、そして必要に応じてニンニクで風味をつけ、天然の腸に詰めて、職人達の手で結わえていきます。その後ゆっくりと乾燥させながら休ませ熟成することによって、シンプルで伝統的な忘れかけているそのフレグランスを呼び起こすのです。

(IT)Bazza Salame con aglio circa 500-600g
Freschissimo e tenero.

(EN)Bazza Salami with Garlic approx 500-500g
Natural salami which does not contain preservatives or antioxidants at all. Flavored with sea salt and smashed black pepper and some garlic for a better flavoring and then it is packed in natural intestine skin.

Our salami is a natural salami which does not contain preservatives or antioxidants at all. Only the thighs and ribs of the pork are used. It is flavored with sea salt and smashed black pepper and some garlic for a better flavoring and then it is packed in natural intestine skin and tied from experienced manufacturers. The following drying and aging process brings out all the traditional fragrance of this great salami.

原料 Raw materials

豚肉、塩、黒胡椒、ニンニク pork,salt,black pepper,garlic

熟成期間 Aging period 約40日 about 40days

賞味期限 Best-before date

パッケージング後150日 150days after packaging

保存方法 Preservation method

涼しい乾燥した場所で保存。お勧めの保存温度は4℃以下。 save in a cool&dry place. The recommended strage temperature is 4 ℃ or less.

¥4250/kg

Salame naturale con aglio 500-600 g

Salame naturale con aglio 500-600 g